...

Storitve

Digitalni marketing

Osredotočamo se na vaše individualne potrebe in vašo spletno prisotnost preoblikujemo v vir rasti in uspeha. Naše strokovno znanje se razteza od oglaševanja na družbenih omrežjih in Google-u do email marketinga. Poleg tega izvajamo tudi influencer kampanje in optimiziramo prodajne lijake ter vašo spletno stran za maksimalno konverzijo. Naš cilj je zagotoviti merljive rezultate skozi celovit in prilagodljiv pristop.

Razvoj in programiranje
spletnih strani & aplikacij

Razvijamo spletne strani in aplikacije, ki so vaš prvi vtis v digitalnem svetu. Z visokim tehničnim znanjem in občutkom za dizajn ustvarjamo rešitve, ki so vizualno privlačne, funkcionalno učinkovite in uporabnikom prijazne. Vsak projekt je zasnovan z mislijo na uporabniško izkušnjo, zanesljivost in skalabilnost, ki vam omogočajo, da se učinkovito povežete s svojo ciljno publiko.

Linkedin

Z našo pomočjo boste na LinkedInu postali prepoznavni v B2B krogih, ki so za vas pomembni.
Poleg izboljšane prisotnosti, razširjene mreže in zgrajene osebne ali korporativne blagovne znamke, boste pridobili tudi nove poslovne priložnosti.

Foto & video

Dobrodošli v svetu, kjer se vizualna umetnost in znanje iz marketinga združujeta v edinstvene zgodbe. Tu, kjer ustvarjalnost sreča strokovnost, presegamo meje običajnega in ustvarjamo vizualne izkušnje, ki bodo vašo blagovno znamko postavile v središče pozornosti. Naj bodo to video produkcija, fotografija, dizajn ali vsebine za družbena omrežja - smo vaš zanesljivi partner, ki bo vašo zgodbo pripovedoval skozi prepričljivo vizualno vsebino.
Želite dvigniti svoj nivo znamčenja?
Mighty-Krulz 2023
Pravilnik zasebnosti

Vaš marketing, naš strokovnjak!

Čas je za Brezplačni Pregled!

Izkoristite 30 minut odkritega pogovora z našim marketing maestrom, ki bo vašo strategijo pretresel in ponudil konkretne nasvete za njen dvig na višji nivo.