...
CELODNEVNA DELAVNICA
 • 25. 11. 2023 ob 8.30

Strategije vstopa na tuje trge skozi Linkedin in SEO

Ta delavnica je vaš ključ do odklepanja skrivnosti uspešnega poslovanja v evropskem prostoru.  V prvem letu smo z izvedbo preverjenih strategij, ki jih bomo delili na delavnici, pridobili za naše naročnike stranke v vrednosti več sto tisoč evrov. Gre se za preverjene strategije uporabe Linkedina ter SEO-ta za uspešen nastop v tujih državah. 

Delavnica je zasnovana tako, da vam ponudi konkretne in prilagodljive strategije, ki jih lahko takoj implementirate v svoje poslovanje. Ne glede na to, ali ste novinec na področju digitalnega marketinga ali izkušen strokovnjak, boste dobili dragocena vpogleda in taktike, ki vam bodo pomagale pridobiti prednost pred konkurenco.

Za koga je delavnica primerna?

 • Za podjetja, ki imajo velik izvozni potencial in si želijo vstopiti v tujino, a ne vedo kako ali imajo težave pri preverjanju trga oz. pri pozicioniranju na tujih trgih. 
 • Za proizvodna, tehnološka, storitvena in druga podjetja, ki si želijo poslovati s tujino. 
 • Predvsem za prodajnike, direktorje, vodje prodaje, vodje marketinga ter vse druge, ki si želijo vstopiti na tuji trg. 
 • Priporočeno je tudi za tiste organizacije ter posameznike, ki ste že aktivni na tujih trgih, a bi radi stvari pripeljali na naslednji nivo. 
Celodnevna delavnica

Spoznajte preverjene strategije vstopa na tuje trge skozi Linkedin in SEO

 • 25. 11. 2023 od 8.30 dalje
 • Ljubljana
 • Strategije in izkušnje v vrednosti več kot 10.000€

Investicija v naložbo: 150,00 € + DDV

Pridobite vpogled v preverjene strategije, ki vam bodo omogočile analizirati konkurenco na Googlu ter pripraviti vašo spletno strategijo za uspešen vstop na tuje trge.

Na delavnici bo ekipa Vsi.si ter Mighty Krulz pokazala moč SEO-ta in Linkedina za: raziskovanje tujega trga, vstopa na tuje trge ter prodaje na tujih trgih - s pomočjo digitalnih orodij. Udeleženci boste pridobili vpogled v preverjene strategije za analizo konkurence na Googlu ter Linkedin  in pripravo prilagojene spletne strategije za uspešen vstop na tuje trge.

Delavnica je oblikovana na način, da bomo šli čez step by step strategijo, ki jo boste ves čas prilagajali vašim potrebam. Končni cilj delavnice je, da veste kaj in kako se morate obrniti v podjetju, da boste lahko dosegli zastavljene cilje v tujini.

Soglasje za osebne podatke
Po prijavi prejmete točno časovnico, lokacijo in podatke o plačilu. Svoje mesto potrdite s plačilom delavnice.

Zakaj je dobro, da se udeležite delavnice?

Zakaj ne smete zamuditi?

Z našo delavnico boste pridobili konkretne napotke, prilagojene vašemu primeru, ki vam bodo pomagali izkoristiti prednosti SEO in Linkedina ter se učinkovito pozicionirati na tujih trgih

Kaj boste odnesli od srečanja?

Konkretne napotke in usmeritve kaj morate narediti pri vaši organizaciji, da lahko takšne uspehe dosežete tudi vi. Vse kar bomo povedali na delavnici je primerno za takošnje delo in implementacijo. 

Smiselna finačna naložba

Prejeli boste uporabne nasvete in korake, ki bodo vaši organizaciji pomagali ne samo doseči zastavljene cilje, temveč tudi uspešno doseči trge in kupce, ki vam do zdaj niso bili dostopni. 

Kdo bo izvajal delavnico?

Mirjana Busančić

je vodja prodaje in marketinga v podjetju VSI.SI d.o.o., ki se zadnje desetletje aktivno posvečajo predvsem optimizaciji spletnih strani za tuje trge. Njihova glavna naloga je odpreti slovenskim podjetjem vrata na njihovih ključnih trgih izven meja Slovenije, predvsem na nemško, angleško, špansko govorečih trgih, ter na trgih bivše jugoslavije.

Luka Srbić

Luka Srbić je direktor podjetja Mighty Krulz d.o.o., ki se ukvarja z digitalnim marketingom ter izdelavo spletnih strani. Njihova specializacija je povezovanje vseh kanalov ter optimizacija digitalnega marketinga v podjetjih. Zadnji dve leti so se specializirali za B2B marketing, kjer v sklopu mighty-plus.si blagovne znamke pomagajo podjetjem predreti v tuje države. “V zadnjem letu smo našim klientom pripeljali kontakte v vrednosti 1M € - kar je potrjen znesek s strani naročnikov.

Mighty Krulz x Vsi.si

Dve podjetji, ki se v veliki meri fokusirata na B2B in pomoč podjetjem pri nastopu v tujini sta združili znanje in se odločili za skupen nastop. Na delavnici bosta Mirjana in Luka delila konkretne napotke in usmeritve iz svojih naročnikov ter poslovnih partnerjev. 

Kaj vse boste izvedeli na delavnici? 

 • Predstavitev primerov uspešnih praks slovenskih SME podjetij, ki so dosegli uspehe s pomočjo SEO-ta in Linkedina.
 • Izvedeli boste glavne temelje za pravilen vstop na tuji trg preko svoje spletne strani.
 • Kako mora biti urejen vaš Linkedin profil in kateri so triki za povečanje konverzij na Linkedinu. 
 • Kako poiskati potencialne kupce, vstopiti v stik z njimi in kako jih prepričati za sestanek. 

O podjetju Mighty Krulz

Smo ekipa, ki v digitalnem marketingu ne vidi le poklica, ampak poslanstvo. Naša butičnost odlikuje vsak odnos, ki ga gradimo, in vsako storitev, ki jo zagotavljamo. Smo agencija, ki ji je mar za vas in se z vami povezuje kot partnerji.

Mi ne nudimo le storitev, ampak ponujamo celovite, butične rešitve. Zanima nas dolgoročno partnerstvo, kjer skupaj rastemo, se prilagajamo in inoviramo. Fokusiramo se na gradnjo odnosov, kjer je v središču kakovost in individualen pristop.

To smo mi - Mighty Krulz, kjer se srčnost, strast in inovacije stekajo v vizionarske digitalne rešitve za vaše podjetje!

O podjetju VSI.SI

Vsi.si je kot samostojno podjetje prisotno na slovenskih tleh že 12 let. Nekdanji zastopniki največjega podjetja za digitalni marketing na svetu WSI iz Kanade (2005-2011) se zadnjih 6 let aktivno posvečajo predvsem optimizaciji spletnih strani za tuje trge. Njihova glavna naloga je odpreti slovenskim podjetjem vrata na njihovih ključnih trgih izven meja Slovenije, predvsem na nemško, angleško, špansko govorečih trgih, ter na trgih bivše jugoslavije.

14 glavi, entuziastični ekipi so največji fokus predvsem B2B podjetja, v nišnih, visoko tehnoloških in industrijskih branžah.

Podjetja, ki nam zaupajo

Klienti o nas

V sodelovanje z vašim podjetjem smo vstopili na podlagi dobrega drugega priporočila. Uvodni sestanek z ekipo in identifikacija aktivnosti, ki jih bomo izvajali v sodelovanju, je bila samo še potrditev vaših dobrih referenc.Izvedbe delavnice v okviru Pospeševalnika izvoza z zaprto skupino članov, na temo prodor na tuje trge preko LinkedIn, je z vašo strokovnostjo požela veliko pozitivnih odzivov kar je prispevalo k samem uspehu delavnice in nadaljne razprave na to temo.Vaš odziv na naše želje in odprtost za sodelovanje je ogromno pripomogel k odličnim rezultatom, predvsem pa podpori pri tem tako pomembnem segmentu poslovanja.
Ines Čigoja
GZS - Pospeševalnik izvoza
S podjetjem Vsi.si sodelujemo na področju optimizacije spletne strani že več kot 5 let. Sodelovanje je pristno, korektno in uspešno. Opazno se je povečalo število internetnih povpraševanj, tudi iz držav, v katerih prej nismo bili prisotni s svojo opremo. Naj za primer navedem nove kupce iz Islandije, Malte, Maršalovih otokov..
Helena Lazič
Nieros
S podjetjem Mighty Krulz smo zelo zadovoljni s sodelovanjem, saj nam nudijo celovito Linkedin storitev. Ekipa je izkazala odprtost, inovativnost ter bogate ideje, ki so pripomogle k uspešni promociji naših objav ter iskanju pravih poslovnih priložnosti. Vsi zaposleni smo pridobili ogromno znanja na področju Linkedina, katerega sedaj redno uporabljamo in je del našega vsakdana. V kolikor želite nekoga, ki ve kako se streže z Linkedinom, so zagotovo pravi naslov.
Petra Veber
SI SPLET - ESET SLOVENIJA
S svojo profesionalnostjo in ogromnim znanjem me vedno znova očarajo. Res se potrudijo in imam občutek, da za svoj denar v podjetju dobimo odlično svetovanje in storitev. Toplo priporočam.
Anja
BBT
Agencija Mighty-Krulz je pokazala visoko strokovnost in predanost pri izpolnjevanju potreb našega podjetja kar se tiče predstavitve in prisotnosti na LinkedInu. Svetovali so nam pri upravljanju naših LinkedIn strani, načrtovanju vsebin, pozicioniranju na trgu, iskanju poslovnih priložnosti, promociji webinarjev ipd.Skupaj smo uspešno promovirali naše webinarje in ustvarili zanimanje ter visoko udeležbo.Njihova strokovnost, predanost in izkušnje nam pomagajo razumeti in izkoristiti vse potenciale LinkedIna. Hvala Mighty-Krulz! 😊
Natalija Šketa
PIA d.o.o.
Odkar imamo prenovljeno in optimizirano spletno stran, je naša prepoznavnost bistveno večja. Ko smo pred leti stopili v stik z podjetjem VSI.SI d.o.o. si nismo predstavljali, da bodo spremembe v spletni sferi našega podjetja pozitivno vplivale tudi na ostala področja in nam omogočale lažje sledenje sodobnim trendom. Hvaležni smo ekipi, ki nas je prepričala, da niso obstoječe norme edina prava pot.
Majda Gerecht
Intectiv
Užitek je sodelovati z ekipo, ki je tako dobro organizirana in se trudi skrbeti za naročnika na vseh ravneh. Način mesečne ankete in z njo povezano načrtovanje dejavnosti sigurno pripomore k večji efektivnosti.Ekipa Mighty Krulz je izkušena in fokusirana k doseganju zastavljeniih ciljev.
Mitja Weibl
Nutrispoint
Strokovno podkovana ekipa z odlično podanimi rešitvami za digitalni marekting. V veselje mi je sodelovati s takšnimi poslovnimi partnerji.
Irena Zakrajšek
Zakrajšek, kovinska galanterija d.o.o.
Celodnevna delavnica

Spoznajte preverjene strategije vstopa na tuje trge skozi Linkedin in SEO

 • 25. 11. 2023 od 8.30 dalje
 • Ljubljana
 • Strategije in izkušnje v vrednosti več kot 10.000€

Investicija v naložbo: 150,00 € + DDV

Pridobite vpogled v preverjene strategije, ki vam bodo omogočile analizirati konkurenco na Googlu ter pripraviti vašo spletno strategijo za uspešen vstop na tuje trge.

Na delavnici bo ekipa Vsi.si ter Mighty Krulz pokazala moč SEO-ta in Linkedina za: raziskovanje tujega trga, vstopa na tuje trge ter prodaje na tujih trgih - s pomočjo digitalnih orodij. Udeleženci boste pridobili vpogled v preverjene strategije za analizo konkurence na Googlu ter Linkedin  in pripravo prilagojene spletne strategije za uspešen vstop na tuje trge.

Delavnica je oblikovana na način, da bomo šli čez step by step strategijo, ki jo boste ves čas prilagajali vašim potrebam. Končni cilj delavnice je, da veste kaj in kako se morate obrniti v podjetju, da boste lahko dosegli zastavljene cilje v tujini.

Prijave zbiramo do dneva pred webinarjem.
Prostih mest je še samo 5. Pohiti s prijavo.
Soglasje za osebne podatke
Po prijavi prejmete točno časovnico, lokacijo in podatke o plačilu. Svoje mesto potrdite s plačilom delavnice.
Želite dvigniti svoj nivo znamčenja?
Mighty-Krulz 2024
Pravilnik zasebnosti

Vaš marketing, naš strokovnjak!

Čas je za Brezplačni Pregled!

Izkoristite 30 minut odkritega pogovora z našim marketing maestrom, ki bo vašo strategijo pretresel in ponudil konkretne nasvete za njen dvig na višji nivo.