...

O nas

Kdo smo mi?

Naš cilj

Želimo, da strankam marketing, namesto bremena, postane cenjena in koristna veja poslovanja. Zavedamo se zahtevnosti poslovanja in razvoja, zato smo tukaj, da vam olajšamo delo s strokovnimi marketinškimi pristopi in strateškim razvojem na digitalnih področjih ter drugih segmentih.

Ekipa

Luka Srbič

Soustanovitelj & CEO

Luka Srbič

Soustanovitelj & CEO
Življenje je splet medsebojnih povezav in moje glavno poslanstvo je tkati močne vezi. V agenciji Mighty Krulz sem predvsem dogovoren za grajenje trdnih mostov: med blagovno znamko in njenimi ciljnimi skupinami, med člani naše agencije ter med nami in našimi klienti. Kot odgovorna oseba v podjetju povezujem različne segmente, od kreativnih misli do analitičnega pristopa in finančnega nadzora. Moja edinstvena sposobnost je združevanje različnih izzivov v smiselno strategijo, ki ni samo finančno smiselna, temveč je tudi prilagojena za stanje vašega podjetja.

Luka Kruljec

Soustanovitelj & CEO

Luka Kruljec

Soustanovitelj & CEO
Kot solastnik in vodja projektov pri Mighty Krulz je oseba, ki zna prepoznati in izkoristiti priložnosti v marketingu. Njegova strast do marketinga je očitna, saj jo spretno združuje z obsežnim znanjem iz video produkcije in analitike. To mu omogoča, da vodi projekte z jasno vizijo in usmerjenostjo, zagotavljajoč, da so marketing kampanje tržno usmerjene in dajejo najboljše rezultate. S 7 leti izkušenj iz marketinga je vodil in sodeloval v številnih projektih, ki so dosegli evropski trg. Rezultati njegovega dela niso samo vidni, ampak tudi merljivi v uspehu in zadovoljstvu strank.

Matic Pirc

Vodja produkcije in fotografije

Matic Pirc

Vodja produkcije in fotografije
Matic Pirc ni le vodja produkcije in fotografije pri Mighty Krulz, ampak je tudi duša, ki prinaša svežino in kreativnost vsakemu projektu. S svojo izjemno sposobnostjo povezovanja s strankami Matic zagotavlja, da je proces snemanja vedno sproščen in prijeten.

Neža Vindiš

SEO specialistka

Neža Vindiš

SEO specialistka
Oseba, ki rada sprejema izzive in se podaja na nova pota. Kadar ni zatopljena v izdelavo objav za družbena omrežja, jo najdeš v SEO vodah. Od iskanja ključnih besed in analize spletnih strani do pisanja blogov na izbrane besede, ki spletno stran obogatijo in jo postavijo višje na Google-u. Njena strast do odkrivanja novih možnosti ji pomaga pri tem, da je vedno v koraku s trendi.

Ramon Babič

Vodja prodaje

Ramon Babič

Vodja prodaje
Kot strokovnjak na področju razvoja poslovanja in rasti podjetij, Ramon združuje široko paleto izkušenj in znanja, ki jih je pridobil skozi sodelovanje z različnimi podjetji - od velikih korporacij do zagonskih podjetij. Njegova prilagodljivost in razumevanje različnih poslovnih okolij ga postavljajo v ospredje kot strateškega misleca in vizionarja, ki zna prepoznati priložnosti za rast in inovacije. Skozi svojo kariero je dokazal, da je ključna oseba za vsako organizacijo, ki si želi trajne in stabilne rasti.

Sara Kante

Grafična oblikovalka

Sara Kante

Grafična oblikovalka
Sara je izkušena grafična oblikovalka in ilustratorka, ki jo umetnost navdušuje že od malih nog. Njena kreativnost se preliva v vsak projekt, ki ga ustvari, saj se trudi, da bi vsak detajl dosegel popolnost. Njena zanesljivost in predanost delu sta izjemni, saj vedno poskrbi, da je vse narejeno pravočasno in vrhunsko, ne glede na to, ali oblikuje spletne strani, celostne grafične podobe ali ilustrira slikanice. Je prava umetnica, ki svoje talente prenaša na platno digitalnega sveta, in njeni izdelki odražajo njeno strast do ustvarjanja in oblikovanja.

Matej Hernavs

Programer

Matej Hernavs

IT manager in programer
Matej Hernavs je programer pri podjetju Mighty Krulz, ki se je s programiranjem srečal že v osnovni šoli, in od takrat naprej je njegova strast do spletnih strani in WordPressa samo naraščala. Začel je kot urednik spletnih strani, vendar je s časom razvil svoje spretnosti in zdaj ustvarja izjemne spletne rešitve. S svojim znanjem in predanostjo se trudi, da bi izpolnil potrebe strank in ustvaril vrhunske spletne izkušnje. Matej verjame, da se lahko s trdim delom in strastjo dosežejo izjemni rezultati v svetu informacijske tehnologije.

Neža Kroflič

Skrbnica družbenih omrežij

Neža Kroflič

Skrbnica družbenih omrežij
Skrbnica družbenih omrežij, ki prepoznava najnovejše trende in snuje uspešne kampanje, ki spodbujajo angažiranost in povezovanje z občinstvom. Skrbi za pristope podjetij iz različnih panog in jim pomaga odkrivati potencial LinkedIna skozi izobraževanja in snovanja strategij.
1 / 5

Asertivnost

V našem podjetju se zavedamo pomena jasne in neposredne komunikacije, tako znotraj ekipe kot s strankami.
2 / 5

Elan

Vodi nas strast do digitalnega marketinga in nenehna želja po izboljšanju. Ta zagon se kaže v vsakem projektu, ki ga vodimo, in vsaki strategiji, ki jo razvijamo.
3 / 5

Kreativnost

Opravljamo svoje delo z domišljijo in inovativnostjo, ki sega preko običajnih marketinških taktik. Razmišljamo izven okvirjev in iščemo nove, učinkovite rešitve.
4 / 5

Odgovornost

Naše delo jemljemo zelo resno. Za vsako stranko in vsak projekt prevzemamo polno odgovornost, od začetnih raziskav do končne izvedbe.
5 / 5

Avtentičnost

V svetu digitalnega marketinga je iskrenost dragocena. Mi se trudimo, da smo v vsakem koraku avtentični, od komunikacije z strankami do oblikovanja kampanj.

Kako delamo?

Uvodni sestanek in raziskava
V začetni fazi se najprej globoko potopimo v delovne procese stranke, kjer se podrobno spoznamo s strankinimi produkti ali storitvami in oblikujemo smernice, kako bo marketing potekal.
Korak 1
Strategija in branding
Po prvem sestanku organiziramo skupni sestanek ali delavnico, kjer skupaj postavimo celotno marketinško strategijo. Med tem sestankom ustvarimo tudi brandbook, določimo USP-je (edinstvene prodajne prednosti) in arhetipe za bolj koherentno komunikacijo ter se odločimo za ustrezne marketinške kanale, preko katerih bo potekala promocija.
Korak 2
Določitev vsebine
V tej fazi preučimo že obstoječo vsebino stranke in identificiramo potrebe po novi vsebini, kot so videi ali fotografije. Če je potrebno, se lotimo tudi pregleda in optimizacije spletne strani, da bi zagotovili najboljšo možno uporabniško izkušnjo.
Korak 3
Implementacija in analiza
Ko so vse priprave končane, začnemo z izvajanjem marketinških aktivnosti. Medtem nenehno spremljamo in analiziramo rezultate, da lahko prilagajamo in optimiziramo marketinški proračun in izboljšamo rezultate.
Korak 4
Komunikacija in poročanje
Komunikacija je ključna za uspešno sodelovanje, zato se redno usklajujemo s stranko. Poudarek je na ohranjanju transparentnosti in odprti komunikaciji, pri čemer se strategija po potrebi prilagaja glede na povratne informacije stranke in analitične podatke.
Korak 5
Prijava na brezplačni 15 min video klic
 • 15 min
V času klica bomo skupaj raziskali vaše potrebe in ideje. Poleg tega vam bomo ponudili koristne napotke za izboljšanje prezence na spletu, tako da boste lahko samostojno delovali, ne glede na to ali se odločite za sodelovanje z nami ali ne.
Od doma
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Quis vestibulum iaculis aliquam nisi tortor elementum euismod convallis. Sollicitudin commodo quam. Donec id volutpat purus quam sed in nibh. Enim vestibulum.
Pridobite pozornost ljudi
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Quis vestibulum iaculis aliquam nisi tortor elementum euismod convallis. Sollicitudin commodo quam orci tellus. Donec id volutpat purus quam sed in nibh. Enim vestibulum.
Povečanje uspešnosti marketinga
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Quis vestibulum iaculis aliquam nisi tortor elementum euismod convallis. Sollicitudin commodo quam orci tellus. Donec id volutpat purus quam sed in nibh. Enim vestibulum.

Podjetja, ki nam zaupajo

Belife
 • Vodenje družbenih omrežji

 • Linkedin za izboljšanje B2B prodaje

 • Strategija za oglaševanje

PIA d.o.o.
 • Izdelava in optimizacija spletnih strani

 • Vodenje družbenih omrežji

 • Organizacija in oglaševanje Webinarjev

NUTRISPOINT
 • Google in Facebook oglaševanje

 • Vodenje družbenih omrežij

 • Izdelava pristajalnih strani

GZS
 • Organizacija delavnic na temo marketinga

 • Vodenje Linkedin profilov Pospeševalnika izvoza

 • Izdelava pristajlnih strani

Pečarstvo Hrovat
 • Email marketing

 • Google in Facebook oglaševanje

 • SEO analiza in optimizacija

Nobilis
 • Facebook in Google oglaševanje

 • SEO optimizacija

 • Izdelava spletne strani

Artident
 • Google in Facebook oglasi

 • Svetovanje pri marketinški strategiji

 • Vodenje družbenih omrežji

PsyBit
 • Postavitev marektinške strategije in prezence na trgu

 • Facebook in Google oglaševanje

 • Organizacija webinarjev za pridobivanje emailov

Alenka Masaže
 • Facebook in Google oglaševanje

 • Postavitev marketinške strategije

 • Svetovanje na področju razvoja

Blendmeup
 • Postavitev marketinške strategije

 • Vodenje družbenih omrežij in influencerjev

 • Izdelava spletne strani

Klienti o nas

Saša Kovač
Direktorica PIA d.o.o.
S podjetjem Mighty Krulz sodelujemo pri oglaševanju in pripravi video in slikovnih vsebin za naše tri blagovne znamke – Pečarstvo Hrovat, Vse za Kamin in I Love Pizza. Ekipa se vedno izkaže z mladostno energijo, številnimi inovativnimi idejami, iznajdljivostjo in pripravljenostjo na delo. Vsekakor priporočamo vsem podjetjem, ne glede na dejavnost oz. želje glede vsebine. »Fantje in dekleta« vedo kako se stvari streže.
Miha Hrovat
Pečarstvo Hrovat
Zlatan Ljubijankic
Co founder & CEO BeLife Drinks
Natalija Šketa
Vodja projektov pri PIA Informacijski sistemi in storitve d.o.o.
Želite dvigniti svoj nivo znamčenja?
Mighty-Krulz 2024
Pravilnik zasebnosti

Vaš marketing, naš strokovnjak!

Čas je za brezplačni pregled!

Izkoristite 30 minut odkritega pogovora z našim marketing strokovnjakom, ki bo vašo strategijo pretresel in ponudil konkretne nasvete za njen dvig na višji nivo.