...

Naj bo linkedin tvoj oder in uspešna prodaja tvoja dirigentska palica.

Leta izkušenj. Preverjene strategije. Praktično. Strokovno. Uporabno.

Linkedin mi je trn v peti.

Tudi za iskanje službe ga ne uporabljam. Profilno sliko imam še iz maturantskega plesa. Nimam pojma kako bi se tam povezal s kom.

Prodaja mi je odveč

Nisem sproščen v komunikaciji, težko mi je dvigniti telefon. Štancam ponudbe, a ni rezultata. Sestanki so mi slabi.

Zanašam se na občutek.

Nimam urejenih kontaktov, streljam na slepo in upam, da kaj sklatim. Kaj šele, da bi bil organiziran in imel sistem v prodaji.

V Sloveniji je skoraj vsak 2. zaposleni na Linkedinu. Boš izkoristil to priložnost?

Res je super platforma za mreženje, izmenjavo mnenj ter vzpostavljanje stika s potencialnimi kupci. Brez teženja v slogu vsiljivega prodajalca na vratih. Kako prodajati, brez da v bistvu prodajaš? Pridi in si poglej. → video naj reflektira to sporočilo

We can help you with ...

01

Želim biti bolj viden in prepoznaven

Ni problema. Povečali bomo tvoj doseg z all-star LInkedin profilom, tako da boš postal magnet za tvoje ciljno občinstvo.

02

Želim si več uspešnih sestankov in realiziranih ponudb

Z našo pomočjo ti bodo prodajni maili, ponudbe, telefonski klici in sestanki zlezli pod kožo in boš veliko bolj suveren ter odločen v svoji komunikaciji.

03

Rad bi, da ima moje delo rep in glavo

Pokazali ti bomo kako si nastaviti kakšen opomnik, si zložiti dobro excel tabelo, narediti sistem, ki bo pil vodo in boš izvedel tudi za skrivnostno moč follow up-a.

04

Ali lahko poskrbite za celotno ekipo?

Seveda. Opolnomočili bomo vse zaposlene, ti pokazali, da employer branding ni samo privlačna fraza in dvignili motivacijo ter uspešnost celotne ekipe.
Naj bo leto 2024, leto nepozabne prodaje in zvezdniškega Linkedina!

Klienti o nas

V sodelovanje z vašim podjetjem smo vstopili na podlagi dobrega drugega priporočila. Uvodni sestanek z ekipo in identifikacija aktivnosti, ki jih bomo izvajali v sodelovanju, je bila samo še potrditev vaših dobrih referenc.Izvedbe delavnice v okviru Pospeševalnika izvoza z zaprto skupino članov, na temo prodor na tuje trge preko LinkedIn, je z vašo strokovnostjo požela veliko pozitivnih odzivov kar je prispevalo k samem uspehu delavnice in nadaljne razprave na to temo.Vaš odziv na naše želje in odprtost za sodelovanje je ogromno pripomogel k odličnim rezultatom, predvsem pa podpori pri tem tako pomembnem segmentu poslovanja.
Ines Čigoja
GZS - Pospeševalnik izvoza
S podjetjem Vsi.si sodelujemo na področju optimizacije spletne strani že več kot 5 let. Sodelovanje je pristno, korektno in uspešno. Opazno se je povečalo število internetnih povpraševanj, tudi iz držav, v katerih prej nismo bili prisotni s svojo opremo. Naj za primer navedem nove kupce iz Islandije, Malte, Maršalovih otokov..
Helena Lazič
Nieros
S podjetjem Mighty Krulz smo zelo zadovoljni s sodelovanjem, saj nam nudijo celovito Linkedin storitev. Ekipa je izkazala odprtost, inovativnost ter bogate ideje, ki so pripomogle k uspešni promociji naših objav ter iskanju pravih poslovnih priložnosti. Vsi zaposleni smo pridobili ogromno znanja na področju Linkedina, katerega sedaj redno uporabljamo in je del našega vsakdana. V kolikor želite nekoga, ki ve kako se streže z Linkedinom, so zagotovo pravi naslov.
Petra Veber
SI SPLET - ESET SLOVENIJA
S svojo profesionalnostjo in ogromnim znanjem me vedno znova očarajo. Res se potrudijo in imam občutek, da za svoj denar v podjetju dobimo odlično svetovanje in storitev. Toplo priporočam.
Anja
BBT
Agencija Mighty-Krulz je pokazala visoko strokovnost in predanost pri izpolnjevanju potreb našega podjetja kar se tiče predstavitve in prisotnosti na LinkedInu. Svetovali so nam pri upravljanju naših LinkedIn strani, načrtovanju vsebin, pozicioniranju na trgu, iskanju poslovnih priložnosti, promociji webinarjev ipd.Skupaj smo uspešno promovirali naše webinarje in ustvarili zanimanje ter visoko udeležbo.Njihova strokovnost, predanost in izkušnje nam pomagajo razumeti in izkoristiti vse potenciale LinkedIna. Hvala Mighty-Krulz! 😊
Natalija Šketa
PIA d.o.o.
Odkar imamo prenovljeno in optimizirano spletno stran, je naša prepoznavnost bistveno večja. Ko smo pred leti stopili v stik z podjetjem VSI.SI d.o.o. si nismo predstavljali, da bodo spremembe v spletni sferi našega podjetja pozitivno vplivale tudi na ostala področja in nam omogočale lažje sledenje sodobnim trendom. Hvaležni smo ekipi, ki nas je prepričala, da niso obstoječe norme edina prava pot.
Majda Gerecht
Intectiv
Užitek je sodelovati z ekipo, ki je tako dobro organizirana in se trudi skrbeti za naročnika na vseh ravneh. Način mesečne ankete in z njo povezano načrtovanje dejavnosti sigurno pripomore k večji efektivnosti.Ekipa Mighty Krulz je izkušena in fokusirana k doseganju zastavljeniih ciljev.
Mitja Weibl
Nutrispoint
Strokovno podkovana ekipa z odlično podanimi rešitvami za digitalni marekting. V veselje mi je sodelovati s takšnimi poslovnimi partnerji.
Irena Zakrajšek
Zakrajšek, kovinska galanterija d.o.o.

Prihaja kriza ali gospodarsko ohlajanje. Linkedin je odlična platforma da dosežete zastavljene cilje ali jih celote presežete.

Večina vaših konkurentov Ln potencial pridno izkorišča. Ga tudi vi?

Čas je za novo paradigmo prodaje …

Podjetja, ki nam zaupajo

Hitre rešitve

Hitre
rešitve

Že v nekaj urah, na enem intenzivnem srečanju, opredelimo vaše glavne izzive, vas usmerimo na pravo pot in vam damo navodila za uspešno delo v prihodnje. Čudežne tabletke sicer ne obstajajo, je pa to po vsej verjetnosti najboljši približek le -te :)

Mesečno sodelovanje

Nagradili bomo hitre rešitve, kjer vam bomo nudili podporo na srednji in dolgi rok ter bomo z vami prehodili zahtevno pot. Lahko bo to 1 mesec, lahko 3 ali 6, lahko tudi leto ali več, bistveno je, da vas podpremo in opolnomočimo za zvezdniška linkedin in prodajo.

Prodajna
LI akademija

Priznamo, tudi mi nismo fan-i imena akademija, ampak bistveno je kaj smo vam pripravili v programu. Prodajni lijak, unikatnost, linkedin, novi kupci, prodajna sporočila, sestanki, … 4 tedni, ogromno praktičnih primerov, prilagojenih vam, domače naloge, redne povratne informacije, … V premium paketu dobite več tisoč evrov vrednosti za manj kot 700€.

Ekipa

Luka Srbić

Luka Srbić je direktor podjetja Mighty Krulz d.o.o., ki se ukvarja z digitalnim marketingom ter izdelavo spletnih strani. Njihova specializacija je povezovanje vseh kanalov ter optimizacija digitalnega marketinga v podjetjih. Zadnji dve leti so se specializirali za B2B marketing, kjer v sklopu mighty-plus.si blagovne znamke pomagajo podjetjem predreti v tuje države. “V zadnjem letu smo našim klientom pripeljali kontakte v vrednosti 1M € - kar je potrjen znesek s strani naročnikov.

Marko Bucić

človek, ki gleda na prodajo celostno, dolgoročno. Izzove različne situacije in se ne zadovolji z osnovnim. Definitivno vam bo odprl drugačen pogled na prodajo in spremenil vaše dosedanje razmišljanje. Pozna veliko trikov in tehnik, ki vas bodo opolnomočili na poti do boljšega prodajalca. Komunikacija, tista v živo in pisna, sestanki, pogajanja, uporabne prodajne tehnike, motivacija, organizacija, procesi, ... lahko bi še naštevali. Boste pa še vi povedali kje najbolj potrebujete nasvet. Že več kot 7 let je na samostojni poti, pred tem je 8 let opravljal funkcijo vodje/direktorja prodaje v različnih podjetjih. Med drugim veliko piše na linkedinu, tako da vabljeni, da mu sledite tam.

Neža Kroflič

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Faucibus a lorem pretium nibh consequat mattis. Dui ipsum donec pellentesque nunc. Egestas turpis arcu suspendisse sed egestas netus amet in. Mattis enim gravida quam eget placerat. Posuere vestibulum et justo nec. Id sapien mattis justo ac nec adipiscing sed nunc eget. Leo pellentesque congue ac tortor quisque sed augue vivamus. Et vestibulum risus gravida.

Kaj vas zanima?

Strinjam se s splošnimi pogoji.*
Želite dvigniti svoj nivo znamčenja?
Mighty-Krulz 2024
Pravilnik zasebnosti

Vaš marketing, naš strokovnjak!

Čas je za Brezplačni Pregled!

Izkoristite 30 minut odkritega pogovora z našim marketing maestrom, ki bo vašo strategijo pretresel in ponudil konkretne nasvete za njen dvig na višji nivo.