...
LINKEDIN AKADEMIJA
 • 25. 11. 2023 ob 8.30

Kako s kombinacijo Linkedina in klasične prodaje odkleniti nove stranke in doseči top rezultate v 2024?

Linkedin je izreden oder za nove kontakte, ustvarjanje priložnosti, deljenje super vsebin (brez tistega prodajnega teženja) in izmenjavo znanja in praks. V Sloveniji ga uporablja skoraj 1/2 milijona ljudi, tako da če odštejemo upokojence ter mlajše od 18 let, ki so zelo redki uporabniki, hitro ugotovimo, da je skoraj vsak 2. zaposleni na tej platformi. Potencial je ogromen, samo potrebno je odkleniti njegov algoritem. Mi imamo ključ :)

Kako prodajati, brez da v bistvu prodajaš? Brez teženja v slogu vsiljivega prodajalca na vratih. In kako doseči, da bodo tvoje ponudbe privlačne in se kupci ne bodo skrivali pred tabo? V slogu vrhunskega tekstopisca in najboljšega kriznega pogajalca. In to brez kakršnekoli krize, ampak čisto mirno, ciljano, odločno. Tudi ta recept poznamo.

Ali ti je znano kaj od naštetega?

 • moj linkedin profil je slab ali komaj povprečen,
 • ne vem kaj bi objavljal in kako bi se povezal s potencialnimi klienti,
 • ne vem kako bi se lotil prodaje, delam malo po občutku, nimam urejenih kontaktov in sistema,
 • veliko poslanih ponudb in klicev je neuspešenih, imam veliko zavrnitev s strani potencialnih kupcev.
4-tedenski poglobljeni trening

Potopi se z nami v klasično prodajo in Linkedin

 • Pričnemo februarja
 • Ljubljana
 • Naj bo leto 2024, leto nepozabne prodaje in zvezdniškega Linkedina!
Delavnice se bodo odvijale bodo v živo, ne online, tako kot je velikokrat to navada drugje. Zakaj? Ker je to najboljši način za uspešen prenos znanja. 4 zaporedne tedne boš poglobljeno sodeloval_a s strokovnjaki iz področja prodaje, komunikacije, linkedina in digitalnega oglaševanja. Obdelali bomo ogromno praktičnih primerov. In to tvojih! S spremljevalnimi materiali, nalogami, vmesno komunikacijo ter podporno skupino.
V srednjem in premium paketu poleg vseh osovnih znanj prejmeš tudi dodatno srečanje, online prodajno šolo, in mentoriranje. Na voljo pa ti je tudi individualno 1na1 delo in mentoriranje. Premiuim paket bi lahko mirno ovrednotili na nekaj tisoč evrov. Ampak ga nismo. Spodaj imaš tri pakete, ki smo jih pripravili zate. Celo svetujemo ti, kateri se ti najbolj splača, se pa odloči seveda sam_a. :)

Cenik

Osnovni paket

 • Soudeležba na vseh štirih srečanjih v živo
 • Skripta za delo (vprašalnik)
 • Gradivo s srečanja
 • Sistem sprotnega feedbacka in skupina za podporo (WhatsApp)
Cena:

350,00€ + DDV

Early Bird:

315,00€ + DDV

Srednji paket

 • Vse iz osnovnega paketa
 • Salesfocus online prodajna šola
 • Eno follow-up srečanje dva meseca po zaključku programa
 • Posnetek srečanja - lifetime
 • Cheat sheet .pdf
Cena:

600,00€ + DDV

Early Bird:

540,00€ + DDV

PRILJUBLJENO

Premium paket

 • Vse iz srednjega paketa
 • Eno individualno srečanje z Markom
 • En mesec mentoriranja ter vodenje za dosego boljše prodaje skozi Linkedin
 • Step by step program, ki je prinesel že 500k€ prometa v letu 2023 skozi Linkedin
 • Cheat sheet .pdf
Cena:

790,00€ + DDV

Early Bird:

699,00€ + DDV

Srednji paket

 • Vse iz osnovnega paketa
 • Salesfocus online prodajna šola
 • Eno follow-up srečanje dva meseca po zaključku programa
 • Posnetek srečanja - lifetime
 • Cheat sheet .pdf
Cena:

600,00€ + DDV

Early Bird:

540,00€ + DDV

PRILJUBLJENO

Osnovni paket

 • Soudeležba na vseh štirih srečanjih v živo
 • Skripta za delo (vprašalnik)
 • Gradivo s srečanja
 • Sistem sprotnega feedbacka in skupina za podporo (WhatsApp)
Cena:

350,00€ + DDV

Early Bird:

315,00€ + DDV

Premium paket

 • Vse iz srednjega paketa
 • Eno individualno srečanje z Markom
 • En mesec mentoriranja ter vodenje za dosego boljše prodaje skozi Linkedin
 • Step by step program, ki je prinesel že 500k€ prometa v letu 2023 skozi Linkedin
 • Cheat sheet .pdf
Cena:

790,00€ + DDV

Early Bird:

699,00€ + DDV

Prijava

Strinjam se s splošnimi pogoji.*

Kako se bo tvoje življenje spremenilo na bolje z udeležbo v našem prodajnem Linkedin programu?

Zakaj ne smete zamuditi?

Tvoj Linkedin profil bo zaživel na novo. Ne garantiramo, da te bodo punce osvajale kot na Tinderju, ampak sigurno boš obračal poslovne poglede in dvignil prah ;)

Kaj boste odnesli od srečanja?

Vedel boš kako in kje poiskati nove kliente, kako jih nagovoriti in kako predstaviti svoje vsebine na Linkedinu, brez kančka prodajnega teženja

Smiselna finačna naložba

Prodajni maili, ponudbe, telefonski klici in sestanki ti bodo zlezli pod kožo in boš veliko bolj suveren in odločen v svoji komunikaciji.

Smiselna finačna naložba

Tvoj pristop bo organiziran, imel boš prodajno strategijo, vedel boš kdaj uporabiti kateri trnek in tvoj izplen bo boljši

Kdo bo izvajal delavnico?

Mirjana Busančić

človek, ki gleda na prodajo celostno, dolgoročno. Izzove različne situacije in se ne zadovolji z osnovnim. Definitivno vam bo odprl drugačen pogled na prodajo in spremenil vaše dosedanje razmišljanje. Pozna veliko trikov in tehnik, ki vas bodo opolnomočili na poti do boljšega prodajalca. Komunikacija, tista v živo in pisna, sestanki, pogajanja, uporabne prodajne tehnike, motivacija, organizacija, procesi, ... lahko bi še naštevali. Boste pa še vi povedali kje najbolj potrebujete nasvet. Že več kot 7 let je na samostojni poti, pred tem je 8 let opravljal funkcijo vodje/direktorja prodaje v različnih podjetjih. Med drugim veliko piše na linkedinu, tako da vabljeni, da mu sledite tam.

Luka Srbić

Luka Srbić je direktor podjetja Mighty Krulz d.o.o., ki se ukvarja z digitalnim marketingom ter izdelavo spletnih strani. Njihova specializacija je povezovanje vseh kanalov ter optimizacija digitalnega marketinga v podjetjih. Zadnji dve leti so se specializirali za B2B marketing, kjer v sklopu mighty-plus.si blagovne znamke pomagajo podjetjem predreti v tuje države. “V zadnjem letu smo našim klientom pripeljali kontakte v vrednosti 1M € - kar je potrjen znesek s strani naročnikov.”

Mighty Krulz x Vsi.si

Dve podjetji, ki se v veliki meri fokusirata na B2B in pomoč podjetjem pri nastopu v tujini sta združili znanje in se odločili za skupen nastop. Na delavnici bosta Marko in Luka delila konkretne napotke in usmeritve iz svojih naročnikov ter poslovnih partnerjev. 

Kaj vse boste izvedeli na delavnici? 

 • Cel kup praktičnih primerov in nasvetov za uspešno pozicioniranje na linkedinu
 • Prijeme za boljšo komunikacijo in za ustvarjanje kvalitetnih, zaželenih vsebin.
 • Način kako se bolje organizirati in si postaviti prodajno strategijo - daj to alinejo na zadnje mesto
 • Ta lahko ostane, edino je pravilno stopiti in ne vstopiti - daj to alinejo na 3. mesto

O podjetju Mighty Krulz

Smo ekipa, ki v digitalnem marketingu ne vidi le poklica, ampak poslanstvo. Naša butičnost odlikuje vsak odnos, ki ga gradimo, in vsako storitev, ki jo zagotavljamo. Smo agencija, ki ji je mar za vas in se z vami povezuje kot partnerji.

Mi ne nudimo le storitev, ampak ponujamo celovite, butične rešitve. Zanima nas dolgoročno partnerstvo, kjer skupaj rastemo, se prilagajamo in inoviramo. Fokusiramo se na gradnjo odnosov, kjer je v središču kakovost in individualen pristop.

To smo mi - Mighty Krulz, kjer se srčnost, strast in inovacije stekajo v vizionarske digitalne rešitve za vaše podjetje!

O podjetju Salesfocus

Mogoče še kaj takega:Vsi.si je kot samostojno podjetje prisotno na slovenskih tleh že 12 let. Nekdanji zastopniki največjega podjetja za digitalni marketing na svetu WSI iz Kanade (2005-2011) se zadnjih 6 let aktivno posvečajo predvsem optimizaciji spletnih strani za tuje trge. Njihova glavna naloga je odpreti slovenskim podjetjem vrata na njihovih ključnih trgih izven meja Slovenije, predvsem na nemško, angleško, špansko govorečih trgih, ter na trgih bivše jugoslavije.


14 glavi, entuziastični ekipi so največji fokus predvsem B2B podjetja, v nišnih, visoko tehnoloških in industrijskih branžah.

Podjetja, ki nam zaupajo

Klienti o nas

V sodelovanje z vašim podjetjem smo vstopili na podlagi dobrega drugega priporočila. Uvodni sestanek z ekipo in identifikacija aktivnosti, ki jih bomo izvajali v sodelovanju, je bila samo še potrditev vaših dobrih referenc.Izvedbe delavnice v okviru Pospeševalnika izvoza z zaprto skupino članov, na temo prodor na tuje trge preko LinkedIn, je z vašo strokovnostjo požela veliko pozitivnih odzivov kar je prispevalo k samem uspehu delavnice in nadaljne razprave na to temo.Vaš odziv na naše želje in odprtost za sodelovanje je ogromno pripomogel k odličnim rezultatom, predvsem pa podpori pri tem tako pomembnem segmentu poslovanja.
Ines Čigoja
GZS - Pospeševalnik izvoza
S podjetjem Vsi.si sodelujemo na področju optimizacije spletne strani že več kot 5 let. Sodelovanje je pristno, korektno in uspešno. Opazno se je povečalo število internetnih povpraševanj, tudi iz držav, v katerih prej nismo bili prisotni s svojo opremo. Naj za primer navedem nove kupce iz Islandije, Malte, Maršalovih otokov..
Helena Lazič
Nieros
S podjetjem Mighty Krulz smo zelo zadovoljni s sodelovanjem, saj nam nudijo celovito Linkedin storitev. Ekipa je izkazala odprtost, inovativnost ter bogate ideje, ki so pripomogle k uspešni promociji naših objav ter iskanju pravih poslovnih priložnosti. Vsi zaposleni smo pridobili ogromno znanja na področju Linkedina, katerega sedaj redno uporabljamo in je del našega vsakdana. V kolikor želite nekoga, ki ve kako se streže z Linkedinom, so zagotovo pravi naslov.
Petra Veber
SI SPLET - ESET SLOVENIJA
S svojo profesionalnostjo in ogromnim znanjem me vedno znova očarajo. Res se potrudijo in imam občutek, da za svoj denar v podjetju dobimo odlično svetovanje in storitev. Toplo priporočam.
Anja
BBT
Agencija Mighty-Krulz je pokazala visoko strokovnost in predanost pri izpolnjevanju potreb našega podjetja kar se tiče predstavitve in prisotnosti na LinkedInu. Svetovali so nam pri upravljanju naših LinkedIn strani, načrtovanju vsebin, pozicioniranju na trgu, iskanju poslovnih priložnosti, promociji webinarjev ipd.Skupaj smo uspešno promovirali naše webinarje in ustvarili zanimanje ter visoko udeležbo.Njihova strokovnost, predanost in izkušnje nam pomagajo razumeti in izkoristiti vse potenciale LinkedIna. Hvala Mighty-Krulz! 😊
Natalija Šketa
PIA d.o.o.
Odkar imamo prenovljeno in optimizirano spletno stran, je naša prepoznavnost bistveno večja. Ko smo pred leti stopili v stik z podjetjem VSI.SI d.o.o. si nismo predstavljali, da bodo spremembe v spletni sferi našega podjetja pozitivno vplivale tudi na ostala področja in nam omogočale lažje sledenje sodobnim trendom. Hvaležni smo ekipi, ki nas je prepričala, da niso obstoječe norme edina prava pot.
Majda Gerecht
Intectiv
Užitek je sodelovati z ekipo, ki je tako dobro organizirana in se trudi skrbeti za naročnika na vseh ravneh. Način mesečne ankete in z njo povezano načrtovanje dejavnosti sigurno pripomore k večji efektivnosti.Ekipa Mighty Krulz je izkušena in fokusirana k doseganju zastavljeniih ciljev.
Mitja Weibl
Nutrispoint
Strokovno podkovana ekipa z odlično podanimi rešitvami za digitalni marekting. V veselje mi je sodelovati s takšnimi poslovnimi partnerji.
Irena Zakrajšek
Zakrajšek, kovinska galanterija d.o.o.

Prijava

Strinjam se s splošnimi pogoji.*
Želite dvigniti svoj nivo znamčenja?
Mighty-Krulz 2024
Pravilnik zasebnosti

Vaš marketing, naš strokovnjak!

Čas je za Brezplačni Pregled!

Izkoristite 30 minut odkritega pogovora z našim marketing maestrom, ki bo vašo strategijo pretresel in ponudil konkretne nasvete za njen dvig na višji nivo.